söndag 8 februari 2009

Just nu på resorten:

Vi bor inte själva här på resorten, och vi fantiserar mycket om vilka Dom Andra egentligen är:

1. De ryska torpederna: två tjugonånting, med korta hemklippta luggar, blekt hud och vita linnen. En trettioåring man inte lägger på minnet, och en stor kroppsbyggartyp med rakat huvud och formrakad mustasch. Dom hör inte riktigt till det vanliga klientelet, inte gamla pengar, inte företagare, inte japaner, definitivt inte kärlekspar... vi har spekulerat i dagar och nu enats om att dom är fyra ryska torpeder som ligger lågt.

2. Dom japanska Superstjärnorna: ett par i lite ballare kläder än dom vanliga, lite mer solbrända, bättre smink och framför allt har båda lite blonderat (!) hår. Vi tror att dom är superstjärnor, och det är en rolig tanke att dom för oss är... inget annat än 2 japaner med konstigt hår.

3. Dom Grekiska Redardöttrarna: De har sina föräldrar här, men har hängt i baren lite som hangarounds, i flera dagar. Ganska kurviga och med stora frisyrer. Lite Onassis, har vi tänkt oss. Jätterika redardöttrar. Med enorma skepp som kryssar över världen men som ingår i... farfars trustfond?
(Det visade sig sent inatt att dom var studenter från Chile...)

Inga kommentarer: